Välkommen till Brf SIllgrisslan. Föreningen består av 68 lägenheter fördelat på två byggnader på Ågesta Broväg 46-54 i Farsta Strand.

Historia

Föreningen bildades 2012 och de första medlemmarna flyttade in i juni samma år.

Lägenheterna

BRF Sillgrisslan är en förening som bildades 2012 och har 68 hushåll. Lägenheterna har öppna planlösningar, praktiska kök samt balkong eller uteplats. Läget är perfekt, ett stenkast från Farsta Centrum med ett stort utbud av service och butiker. Dessutom bekvämt promenadavstånd till sjöarna Drevviken och Magelungen. Även Tunnelbana och Pendeltåg ligger på kort promenad avstånd om ca 5 min från husen.

Det finns ingen gemensam tvättstuga utan alla lägenheter är utrustade med tvättmaskin och torktumlare som standard. Lägenheterna har varsitt rymligt förråd. Utrymmen för rullstols- och barnvagnsförvaring finns på samtliga entrévåningar. I entréplanet finns teknikutrymmen för undercentral, el och ventilation. Hushållssopor slängs i separat rum i varje byggnad.

Övrigt

Föreningen har en gemensamhetslokal samt en gästlägenhet som är tillgänglig för föreningens medlemmar. Lägenheten är utrustad med komplett kök, wc & dusch, 4st bäddar samt garderob & soffa.

Vi har Telia Triple Play som leverantör av bredband och kabel-TV. Grundutbudet av TV-kanaler och bredband ingår i avgiften.

Föreningen har garageplatser samt biluppställningsplatser som hyrs ut mot betalning. Styrelsen administrerar kölistan.